Kreatív Kataságok

csináld magad ötletek (DIY) a lakberendezésben

Gyertyatartó minden mennyiségben

2016. február 28. 18:33 - Katemi

 Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy aránylag sűrűn eljutok a tengerpartra, ahonnan soha nem jövök haza üres kézzel. Más szuvenírekkel, ruhákkal pakolja meg a bőröndjét, az enyém uszadékfával meg kövekkel van tele, néha túlságosan is. Legutóbbi szerzeményeimmel teli bőröndömről a reptéren derült ki, hogy nem fér be az ellenőrző kalitkába, valamit ott kell hagynom, vagy fizetnem kell... Fizettem, így hazahozhattam a "kincseimet", amikből egyszerű, természetes gyertyatartók születtek.

 Elkészítésükhöz pár szögre (amire a gyertyát szúrtam), kalapácsra és természetesen gyertyára volt csak szükségem. Szép fadarabokat persze nem csak tengerparton lehet találni, én séta közben is észreveszem az ilyesmit (szatyor nélkül egy tapodtat se megyek) és be is gyűjtöm. A legszebb dolgokat a természet készen adja, nekünk csak észre kell vennünk a bennük rejlő lehetőségeket.

2015-07-23_16_02_11.jpg

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkatasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr288426372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2018.02.18. 20:24:18

Ez tök ötletes, de honnan szerezzek Pesten ilyen fadarabot? :D Lehet vásárolni valahol? Mit gondolsz?
www.ujsagomat.hu/obi/

Katemi 2018.03.02. 16:44:15

@takacsveca93: Szerintem akár Pesten is lehet találni szép fadarabokat, csak ki kell sétálni hozzá valamelyik erdős részre, de kis szerencsével akár a Duna-parton is lehet találni ilyesmit, szóval mindenképpen kirándulni kell hozzá. :D Esetleg ha van olyan ismerős, aki szőlőt termeszt, a régi, kivágott szőlőtőkékből is szert lehet tenni hasonlóan szép darabokra.
süti beállítások módosítása